Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

Preturile sunt preluate din site-urile firmelor de transport si afisate ca atare. Va rugam sa retineti faptul ca preturile afisate in acest site nu constituie o oferta ferma si nici nu garantam exactitatea acestora.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea www.firme-transport-marfa.ro si ale tertilor, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea noastra.

Accesul si utilizarea paginii www.firme-transport-marfa.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.firme-transport-marfa.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

Website-ul www.firme-transport-marfa.ro nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati.