5 firme de transport marfa

Aveti nevoie de transport marfa sau mobila?

Va recomandam 5 firme ce au ca domenii de activitate transportul de marfuri, mobilier, electrocasnice sau obiecte personale.
Cotatii de pret puteti obtine apeland numerele de telefon afisate.

DASIGUR
✆ Telefon: 021 9610
➚ Website: dasigur.ro

ASIGUR TRANSPORT
✆ Telefon: 0734 609 609
➚ Website: asigurtransport.ro

AGENTIA DE TRANSPORT
✆ Telefon: 0784 703 703
➚ Website: agentiadetransport.ro

CAR MARFA
✆ Telefon: 0766 100 600
➚ Website: carmarfa.ro

CAMION 24M³
✆ Telefon: 0732 226 446
➚ Website: camion24m3.ro


Informatii

Cele 5 firme ofera servicii de transport marfa, transport mobila, transport frigorific si transport moloz pe tot teritoriul tarii.

Va recomandam sa apelati cu incredere in serviciile oferite de companiile din acest site pentru profesionalism, preturile corecte si promptitudine. Indiferent de tipul marfurilor sau ceea ce doriti sa transportati, marfa va ajunge la destinatie la ora stabilita si aveti certitudinea ca pretul oferit prin telefon NU se va schimba la fata locului.

Va aflati in parcarea unui magazin si nu gasiti nicio masina de transport?

Apelati la firmele din acest site si in maxim 60 de minute, o duba de transport va ajunge la dvs.! De asemenea, puteti solicita manipulanti pentru incarcare/descarcare.

Criteriul de selectie al transportatorilor a fost stabilit tinand cont in primul rand de preturile practicate, de programul de functionare (non-stop), flota auto proprie si feedback-ul oferit de clienti (recenzii pozitive).

Important: pretul unui transport se ofera doar telefonic!

Misiune

Am creat acest portal pentru a va oferi acces la informatiile pe care le cautati, in doar cateva click-uri,  fara a fi nevoie sa ne furnizati numele sau alte date personale. Ne dorim un mediu online curat, unde vizitatorii sa gaseasca rapid servicii de transport.

Nota: acest website nu ofera servicii de transport si nu se implica in tranzactii.

Ati descoperit o eroare in acest site? Dati-ne un Email si va vom raspunde cat putem de repede.